Skip to content

Cheamă caravana în orașul tău!

Caravana Eroilor este o expoziție mobilă având ca destinatari speciali pe elevii din școli și licee și pe studenții din facultăți. Este o pagină tragică din istoria modernă a României care se va dovedi o adevărată lecție de viață pentru cei ce îi primesc mesajul. 
 
Caravana poate fi expusă temporar în sălile de curs, în laboratoare, pe holurile școlilor sau facultăților, sau în alte zone largi. Expoziția poate fi expusă și la exterior atunci când condițiile meteo permit acest lucru. 
 
Caravana Eroilor poate fi expusă și în biserici, mesajul ei fiind unul profund creștin.
Pentru că mesajul este unul moral, nu politic, Caravana Eroilor poate fi expusă și în instituțiile de stat: primării, prefecturi, inspectorate, centre de cultură, centre educative, etc.
 
\"\"
 
Cheamă Caravana Eroilor în școala ta, în facultatea ta! Cheamă Caravana Eroilor în parohia ta!
 
Cheamă Caravana Eroilor în orașul tău!
 
Expunerea este gratuită! Contactează-ne la 0740.004.215 sau contact@caravanaeroilor.ro pentru a stabili împreună detaliile expunerii.
 
Locația noastră este în Galați. Pentru expuneri în alte județele ale țării sau în străinătate trebuiesc acoperite doar cheltuielile de transport și cazare pentru reprezentantul asociației care se ocupă de organizarea expoziției.
 
Caravana Eroilor este un proiect al Asociației Ortodoxia Tinerilor și are ca autori pe:
 
  1. Claudiu Balan în calitate de editor și designer grafic.
  2. Dan Tudorache în calitate de documentarist. 
Asociația noastră poate încheia parteneriate / contracte scrise cu orice instituție sau organizație înainte de afișarea expoziției.